Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je een elektrische scooter kunt huren, moet je bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Zuid-Holland zijn! Ons bedrijf is gevestigd in Hillegom, nabij Hoofddorp. Vanaf onze E-scooterverhuur ga je eenvoudig op pad voor een tochtje door de Bollenstreek of andere omliggende plaatsen in Zuid-Holland.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Ontdek leuke plaatsen met een scooter van onze E-scooterverhuur in Zuid-Holland

Een elektrische scooter huren bij onze E-scooterverhuur in Zuid-Holland is een leuke manier om de omgeving te verkennen. Je hebt namelijk alle vrijheid om te stoppen waar je wilt en bent daardoor een stuk flexibeler dan wanneer je met de auto bent. Bij mooi weer geniet je ook nog eens van het zonnetje in je gezicht terwijl je met een scooter of elektrische fiets die je bij ons kunt huren door Heemstede, de Bollenstreek of elders rijdt!

Onze E-scooters lenen zich uitstekend voor groepsuitjes

Het huren van een elektrische scooter is ook een leuk initiatief als je nog op zoek bent naar een leuke activiteit voor een groepsuitje in Zuid-Holland. Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Zuid-Holland hebben we verschillende scooters beschikbaar; variërend van een- en tweepersoonsscooters en met of zonder kinderzitje. Je kunt dus met elk gezelschap een elektrische scooter bij ons huren voor een leuk dagje uit in Zuid-Holland!

Interesse? Reserveer online of neem contact met ons op

Heb je interesse in het huren van een elektrische scooter bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Zuid-Holland? Wacht dan niet langer en reserveer direct online een of meerdere scooters naar keuze! Wil je graag met een grote groep op pad of heb je een ander speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op via 0616720600 of escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.