Door een elektrische fiets te huren, maak je de mooiste fietstochten door Heemstede. Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom verhuren we verschillende fietsen en scooters voor fietstochten met het hele gezin. Dankzij de kinderzitjes op onze scooters neem je de allerkleinsten veilig mee. We vertellen je graag meer over ons huuraanbod.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Een elektrische fiets huren voor mooie fietstochten in Heemstede

Een van de bekendste fietsroutes in Heemstede is de Heemstede-Cruquius-fietsroute. Deze route  begint én eindigt in Heemstede. Je fiets voor een deel door een prachtig bos. Het bos Haarlemmerhout ligt vlak boven deze stad en je vindt daar een grote diversiteit een flora en fauna. Als je liever op pad gaat met een scooter, kun je ook met een e-scooter door Zandvoort, Hillegom of een andere stad rijden. Vanuit Heemstede rijd je met een elektrische fiets ook Nieuw-Vennep binnen. Waar je ook heen wilt, met onze fietsen en scooters ga je veilig én milieuvriendelijk op pad!

Iedere E-scooter en E-chopper is ook geschikt voor andere tochten rondom Haarlem

De E-scooter en E-chopper die je bij ons kunt huren, zijn niet alleen geschikt voor een stadstour door bijvoorbeeld Haarlem, maar lenen zich ook uitstekend voor een tour langs de bollenvelden. Stap op je E-scooter of E-chopper en ontdek al het moois wat er in de Bollenstreek te vinden is. Rijd bijvoorbeeld langs de velden van Keukenhof met je E-scooter!

Huur een betrouwbare elektrische fiets bij ons

Met een betrouwbare fiets of scooter die je bij ons kunt huren, maak je de leukste tochten; of je nu met een elektrische fiets door Hoofddorp, Heemstede of een andere stad in Nederland wilt rijden. Wil je een elektrische fiets huren in Hillegom? Reserveer dan online of neem contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.