Door een elektrische fiets of E-bike te huren ontdek jij Hoofddorp helemaal op jouw eigen tempo. Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom vind je een breed aanbod aan elektrische fietsen en E-bikes waarmee je de leukste plekjes in alle vrijheid ontdekt. Er is genoeg te verkennen in Hoofddorp. Rijd eens langs de weekmarkt in het centrum of ontdek het prachtige Haarlemmermeerse Bos om volledig tot rust te komen. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die onze fietsen en E-bikes bieden.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Een elektrische fiets huren om Hoofddorp te ontdekken

Wat is er nou leuker dan het ontdekken van een nieuwe omgeving? Ook als je al bekend bent in Hoofddorp, zie je weer nieuwe plekjes met een elektrische fiets of E-bike die je bij ons kunt huren. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat en op welke plekken je stopt. Je vult jouw dagje uit dus helemaal zelf in! Je kunt bij ons niet alleen een elektrische fiets of E-bike huren, maar je kunt ook een e-scooter huren om Hoofddorp te ontdekken. Met onze fijne elektrische fietsen verken je snel, gemakkelijk én milieuvriendelijk de mooiste plekken in Hoofddorp. Wil je de prachtige bloemenvelden van de Bollenstreek aanschouwen? Maak dan gebruik van onze e-scooterverhuur om de Keukenhof te ontdekken. Welke streek je ook wilt verkennen; met onze handige fietsen en E-bikes wordt jouw dagje uit een groot succes!

Huur een elektrische fiets en ontdek de mooiste routes

Kun je niet wachten om een elektrische fiets of E-bike te huren om de mooiste routes in Hoofddorp te ontdekken? Of je nu alleen op pad wilt of er een bedrijfsuitje van wilt maken; bij ons in Hillegom kan het allemaal! Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.