Als je op zoek bent naar een E-scooterverhuur waarbij je ook een E-chopper kunt huren in de buurt van Keukenhof, moet je bij ons bedrijf in Hillegom, nabij Hoofddorp, zijn. Bij ons is het mogelijk om een elektrische scooter of E-chopper te huren waarmee je de vrijheid hebt om alle mooie bloemenvelden en de omgeving van Keukenhof te ontdekken!

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Ga op pad met een scooter van onze E-scooterverhuur in de omgeving van Keukenhof

In de Nederlandse bollenstreek vind je het bloemenpark Keukenhof, waar de mooiste bloemen uit de bollenstreek tentoongesteld worden. Wist je echter dat je niet per se Keukenhof hoeft te bezoeken om deze kleurrijke bloemen te bekijken? In de wijde omtrek van Keukenhof vind je prachtige bollenvelden die je met een elektrische scooter of E-chopper, die te huren is bij onze E-scooterverhuur, in alle vrijheid kan ontdekken. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat je deze prachtige velden rondom Keukenhof vervuilt als je besluit bij ons een scooter of E-chopper te huren, een elektrische scooter is namelijk zeer milieuvriendelijk.

Onze verschillende huurmogelijkheden

Bij E-scooterverhuur Bollenstreek vind je verschillende mogelijkheden voor het huren van een elektrische scooter of E-chopper om de omgeving van Keukenhof te ontdekken. Zo hebben we verschillende een- en tweepersoonsscooters in ons aanbod, maar ook scooters met een kinderzitje. Daardoor is het mogelijk om met een groot gezelschap, inclusief kleine kinderen, een elektrische scooter of E-chopper bij ons te huren. Je kiest zelf een tijdsduur uit, variërend van één uur tot een hele dag, waarin je alle vrijheid krijgt om met een elektrische scooter of E-chopper van onze E-scooterverhuur de omgeving van Keukenhof of een andere plaats in Zuid-Holland met een e-scooter te verkennen.

Reserveer een E-scooter naar keuze online

Wil jij graag een elektrische scooter of E-chopper huren bij onze E-scooterverhuur in de buurt van Keukenhof voor een tochtje langs de bollenvelden of bijvoorbeeld voor een stadstour op een e-scooter in Hoofddorp? Reserveer deze dan direct via onze website. Indien je vooraf nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via 0616720600 of escooterverhuurbollenstreek@gmail.com. Hiervoor kun je tevens ons contactformulier invullen.