Een E-scooter huren is een leuk idee als je Hoofddorp en omgeving eens vanuit een ander perspectief wilt bekijken! Je hebt de vrijheid om te stoppen waar je wilt, waardoor je een hoop nieuwe indrukken opdoet in een stad die je wellicht al bekend is. Ook als je niet bekend bent in regio Hoofddorp maar een leuk dagje uit wilt, is het huren van een E-scooter bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom, nabij Hoofddorp, een uitstekend idee.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Een E-scooter huren voor een leuke dag uit in Hoofddorp en omgeving

In de omgeving van Hoofddorp is genoeg te verkennen en wat is nu een leukere manier om dit te doen, dan met door een E-scooter te huren? Rijd bijvoorbeeld langs het centrum van Hoofddorp of ga voor een tochtje door de natuur van het Haarlemmermeerse Bos. Ook als je de bloemenvelden in de Bollenstreek wilt bekijken, is een E-scooter ideaal; huur een E-scooter en ontdek de omgeving van Keukenhof!

Ga voor een leuke dag uit met een E-scooter

Wil jij graag een E-scooter huren om Hoofddorp of een andere plaats in Noord-Holland met een e-scooter te verkennen? Of wil je een elektrische fiets huren om Hoofddorp te ontdekken? Reserveer deze dan direct via onze website! Door ons ruime aanbod is het ook mogelijk om deze activiteit met een grote groep te doen; ideaal voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Neem hiervoor contact met ons op via 0616720600 of escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.