Wil je graag een E-scooter huren bij een betrouwbare E-scooterverhuur in Noord-Holland? Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom, nabij Hoofddorp, zijn we je graag van dienst! Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Zuid-Holland, is het ook mogelijk om bij onze E-scooterverhuur een scooter te huren voor tochtjes door Noord-Holland.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Bij onze E-scooterverhuur nabij Noord-Holland huur je verschillende E-scooters

Bij E-scooterverhuur Bollenstreek, gevestigd in de buurt van Noord-Holland, huur je E-scooters voor elk gezelschap en doeleind. Wil je bijvoorbeeld een tochtje met je gezin maken langs de bollenvelden? Dan huur je eenvoudig een of meerdere E-scooters met kinderzitje, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen. Wil je een E-scooter huren voor een tocht in Hoofddorp of omgeving? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Zelfs als je met een grote groep op pad wilt, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, ben je bij onze E-scooterverhuur in de buurt van Noord-Holland op de juiste plek.

Huur direct een of meerdere scooters naar keuze

Lijkt het jou leuk om een E-scooter te huren voor een stadstour in Haarlem of een tocht langs de bollenvelden? Of wil je een elektrische scooter huren in Noordwijk? Het is allemaal mogelijk bij E-scooterverhuur Bollenstreek. Ook als je met een grote groep op pad wilt hebben wij voldoende scooters tot beschikking. Huur je scooter direct online en neem bij vragen of speciale verzoeken contact met ons op via 0620401206, 0623763755 of escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.