Als je een E-scooter of E-chopper wilt huren in regio Haarlem, moet je bij E-scooterverhuur Bollenstreek zijn! Ons bedrijf is gevestigd in Hillegom, dicht bij Hoofddorp, vanaf waar je met de E-scooter die je bij ons kunt huren binnen de kortste keren het bruisende stadscentrum van Haarlem bereikt.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Een E-scooter huren voor bijvoorbeeld een stadstour door Haarlem

Een E-scooter of E-chopper huren is het perfecte idee voor bijvoorbeeld een stadstour door Haarlem. Doordat deze scooters worden aangedreven door elektriciteit, maken ze geen herrie én zijn ze niet vervuilend voor de omgeving. Bovendien kun je met een E-scooter, die je bij E-scooterverhuur Bollenstreek kunt huren, ook de sfeervolle smalle straatjes van Haarlem bekijken. Doordat wij verschillende E-scooters in het aanbod hebben, waaronder enkele met kinderzitje, is dit een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Iedere E-scooter en E-chopper is ook geschikt voor andere tochten rondom Haarlem

De E-scooter en E-chopper die je bij ons kunt huren, zijn niet alleen geschikt voor een stadstour door bijvoorbeeld Haarlem, maar lenen zich ook uitstekend voor een tour langs de bollenvelden. Stap op je E-scooter of E-chopper en ontdek al het moois wat er in de Bollenstreek te vinden is. Rijd bijvoorbeeld langs de velden van Keukenhof met je E-scooter!

Huur direct een of meerdere scooters naar keuze

Lijkt het jou leuk om een E-scooter of E-chopper te huren voor een stadstour in Haarlem of een tocht langs de bollenvelden? Of wil je een elektrische fiets huren om Lisse te verkennen? Het is allemaal mogelijk bij E-scooterverhuur Bollenstreek. Ook als je met een grote groep op pad wilt in Haarlem, hebben wij voor iedereen een E-chopper of E-scooter tot onze beschikking. Reserveer je scooter direct online en neem bij vragen of speciale verzoeken contact met ons op via 0616720600 of escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.