Met een elektrische fiets die je bij ons kunt huren, zie je Lisse in een heel nieuw perspectief. Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom verhuren we betrouwbare elektrische fietsen en scooters voor een perfect dagje uit. Met een fiets ben je nergens aan gebonden en kun je overal stoppen, wat bijvoorbeeld niet mogelijk is als je met de auto op pad gaat. Het is dé manier om Lisse of een andere plek in Nederland te ontdekken!

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Door een elektrische fiets te huren zie je Lisse op z’n best

Met onze E-scooterverhuur ontdek je de Keukenhof, waar Lisse bekend om staat. Laat je meeslepen door de prachtige bloemenvelden en felle kleuren. Lisse is dé stad van de tulpen en je rijdt er over unieke fietspaden. Wil je een grotere stad ontdekken? Huur dan een e-scooter om Haarlem of een andere leuke stad in Nederland te verkennen. Of je nu alleen gaat of met het hele gezin; dankzij ons ruime aanbod hebben we genoeg fietsen en scooters voor iedereen. Onze scooters zijn voorzien van praktische kinderzitjes, dus je kindje kan ook veilig mee. Wil je een leuk teamuitje plannen? Ook dat kan gemakkelijk bij ons!

Ga eropuit met een elektrische fiets

Sta jij te trappelen om lekker in de zon door Lisse te fietsen met een elektrische fiets die je bij ons kunt huren? In Lisse vind je de mooiste fietsroutes. Reserveer snel online of neem contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com. Wie weet zien we je binnenkort bij ons in Hillegom!