Bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom kun je een elektrische fiets huren om Nieuw-Vennep te ontdekken. Of je nu bekend bent met deze prachtige stad of er nog nooit bent geweest; met een elektrische fiets bekijk je de stad vanuit een heel ander perspectief. Je verkent de stad in alle vrijheid en stopt op de plekjes die jouw aandacht trekken. Met onze fietsen rijd je langs leuke plekjes in het centrum of door prachtige, rustgevende natuur. Het leuke is: je bepaalt de route helemaal zelf!

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Een elektrische fiets huren voor een leuk dagje uit in Nieuw-Vennep

Als je een elektrische fiets bij ons gaat huren, ontdek je Nieuw-Vennep op een milieuvriendelijke manier. Je ontdekt deze stad in Noord-Holland met onze E-scooterverhuur op je eigen tempo. Bovendien wordt fietsen een fluitje van een cent dankzij de trapondersteuning en ben je nergens aan gebonden. Je ontdekt met onze fietsen niet alleen Nieuw-Vennep, maar je kunt ook een elektrische fiets huren om de Bollenstreek te ontdekken. Dankzij ons ruime aanbod kun je de stad alleen verkennen, maar ook met een grote groep. Maak er bijvoorbeeld een gezellig teamuitje of vrijgezellenfeest van.

Huur een fiets en ga op pad

Er is geen betere manier om Nieuw-Vennep of een andere stad te verkennen dan met een elektrische fiets die je bij ons kunt huren. Wil jij graag een fiets reserveren? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.