Je bent van harte welkom om een elektrische fiets te huren om de Bollenstreek te verkennen bij E-scooterverhuur Bollenstreek. Met een elektrische fiets ga je gemakkelijk op pad en ontdek je de leukste plekjes en natuurgebieden. Je bent nergens aan gebonden en bepaalt zelf de route die je aflegt. Op deze manier geef je zelf invulling aan jouw dagje uit en maak je deze helemaal naar wens!

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Een elektrische fiets huren om de Bollenstreek te ontdekken

De Bollenstreek heeft heel wat te bieden en het is dan ook zeker de moeite waard om eropuit te gaan in deze prachtige omgeving. In de omgeving van de Bollenstreek ontdek je bijvoorbeeld:

  • De bollenvelden
  • De kuststreek
  • De waterleidingduinen
  • Het Haarlemmermeer

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Dan kun je in plaats van een elektrische fiets ook een e-scooter huren om de Bollenstreek te verkennen. Onze scooters en fietsen zijn geschikt voor gezinsuitjes dankzij de handige kinderzitjes, maar je kunt er ook een leuk bedrijfsuitje mee organiseren. De mogelijkheden zijn oneindig bij onze verhuur in Hillegom!

Bekijk ons aanbod aan huurfietsen en -scooters

Ben je benieuwd naar de Bollenstreek en wil je een elektrische fiets huren om de omgeving te verkennen? Wij zijn je graag van dienst en met onze fietsen ontdek je de gaafste routes. Met een elektrische fiets ontdek je Lisse, Nieuw-Vennep en andere leuke steden in Nederland. Wil jij een fiets huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.