Wil je een elektrische fiets huren in Hillegom? Dan ben je van harte welkom bij E-scooterverhuur Bollenstreek. Wij verhuren elektrische fietsen en scooters waarmee je leuke tochtjes maakt door de Bollenstreek en andere leuke stadjes. Je ontdekt leuke weekmarkten, kustplaatsen en bossen. Omdat onze fietsen trapondersteuning hebben, rijd jij moeiteloos overal heen. Jouw tochtje wordt onvergetelijk op een van onze fietsen!

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Een elektrische fiets huren voor de leukste tochtjes in en rondom Hillegom

In de omgeving van Hillegom zijn veel leuke bezienswaardigheden te ontdekken. Zo ontdek je met onze E-scooterverhuur de Keukenhof of het Haarlemmermeerse Bos. Met een elektrische fiets die je bij ons kunt huren, ontdek je niet alleen Hillegom, maar je ziet ook veel leuke plekjes in bijvoorbeeld Nieuw-Vennep met een elektrische fiets. We beschikken over een ruim aanbod aan fietsen én scooters, dus je kunt bij ons terecht voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en veel andere gelegenheden. Ook de allerkleinsten kunnen veilig mee dankzij de kinderzitjes op de scooters. Zo geniet iedereen van een dagje uit in de frisse buitenlucht.

Reserveer een elektrische fiets online

Ben je geïnteresseerd in ons huuraanbod? Je kunt gemakkelijk een elektrische fiets bij ons in Hillegom huren door online te reserveren. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.