Zoek je een bedrijf waar je een elektrische scooter of E-chopper kunt huren voor een tochtje door regio Noordwijk? Dan eindigt je zoektocht bij E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom, dicht bij Hoofddorp. Bij ons kun je een E-scooter of E-chopper huren voor zowel uitjes met grote groepen, als een gezellige tocht door Noordwijk met zijn tweeën. Heb je interesse in het huren van een scooter of E-chopper voor een tochtje door Noordwijk en omgeving? Lees dan vooral verder!

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Een elektrische scooter huren om Noordwijk en omgeving te verkennen

Het huren van een elektrische scooter is een uitstekende manier om Noordwijk en omgeving te verkennen. Je hebt alle vrijheid en bepaalt zelf welke plekken je bezoekt en waar je stopt. Rijd een stukje over de boulevard of maak een duintocht naar Zandvoort. Het is ook een uitstekend idee om een E-scooter of E-chopper te huren om de bollenvelden in de omgeving van Noordwijk te ontdekken. Voor welke route in regio Noordwijk je ook kiest, je bent verzekerd van een leuke dag als je besluit een elektrische scooter of E-chopper te huren bij E-scooterverhuur Bollenstreek.

Voor elk gezelschap een geschikte scooter huren bij ons bedrijf in de buurt van Noordwijk

Bij ons bedrijf in de buurt van Noordwijk is het mogelijk om voor elk gezelschap een geschikte E-scooter te huren. Wil je bijvoorbeeld met je vrienden een scooter huren voor een stadstour door Haarlem? Of wil je met de hele familie een elektrische scooter huren om de bollenvelden in de omgeving van Noordwijk te verkennen? Het is allemaal mogelijk door ons ruime en diverse aanbod aan E-scooters. Wij verhuren zowel een- als tweepersoonsscooters en beschikken over enkele scooters met een kinderzitje.

Maak online een reservering

Spreekt het huren van een E-scooter voor een tochtje door regio Noordwijk jou wel aan? Lijkt het huren van een E-scooter bij ons bedrijf nabij Noordwijk jou een geschikte activiteit voor bijvoorbeeld een aankomend vrijgezellenfeest? Maak dan direct online een reservering voor het huren van een elektrische scooter of E-chopper en ben verzekerd van een leuk dagje uit in regio Noordwijk. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op via 0620401206, 0623763755 of escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.