Wil je een E-bike huren en deze op locatie laten bezorgen voor een leuk teamsuitje of bijvoorbeeld met familie of vrienden? Bij ons verhuurbedrijf uit Hillegom kun je terecht voor het huren van onder andere een elektrische fiets (e-bike), een E-scooter of een E-chopper en deze vervolgens op locatie laten bezorgen. Zo kun je op een avontuurlijke én milieuvriendelijke manier de omgeving ontdekken. E-scooterverhuur Bollenstreek voorziet jou en je gezelschap graag van een geslaagd dagje uit. Ontdek onze mogelijkheden voor het huren en het laten bezorgen van een e-bike op locatie.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-bike reserveren?

Een e-bike huren en op locatie laten bezorgen voor optimaal gemak

Door een e-bike te huren en deze op locatie te laten bezorgen, kun je de Bollenstreek of een andere bijzondere omgeving op een actieve, comfortabele manier ontdekken. Beleef een onvergetelijke dag tijdens een teamuitje met een E-chopper bijvoorbeeld of geniet van de omgeving door een e-bike te huren. Een elektrische fiets kun je op locatie huren, waardoor je zelf beslist vanaf welke locatie jij en je gezelschap vertrekt. Voor meer inspiratie over de mooiste routes in Zuid-Holland, bekijk je onze aanraders. Denk bijvoorbeeld aan tulpenroutes, strandroutes of bijvoorbeeld een rondje Kaageiland. De uitgekozen route kun je volgen door heel eenvoudig een QR-code te scannen. Zo ga je heerlijk zorgeloos op pad als je een elektrische fiets, een E-chopper of E-scooter voor een bedrijfsuitje of een gezellig dagje weg wilt huren.

Informeer naar het huren van een elektrische fiets op locatie

Heb jij al zin om lekker in de zon vanuit Hillegom of op locatie te fietsen met een elektrische fiets die je bij ons kunt huren? Informeer naar de mogelijkheden voor het op locatie laten bezorgen van een e-bike of reserveer snel online. Bij vragen of voor meer informatie over het verhuur neem je contact met ons op door te bellen naar 0616720600 of door een e-mail te sturen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com. Je kunt ons ook bereiken door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag verder.