Wil jij een E-scooter huren voor een succesvol bedrijfsuitje in de Bollenstreek? E-scooterverhuur Bollenstreek in Hillegom biedt de verhuur aan van E-scooters en E-choppers om tijdens een bedrijfsuitje op een bijzondere manier de omgeving van de Bollenstreek te ontdekken. Door een elektrische scooter te huren, kom je op de leukste plekjes. Het huren van een snelle en haast geruisloze elektrische scooter voor een bedrijfsuitje is milieuvriendelijk en vooral erg leuk. Vertrek vanuit Hillegom en ontdek onze uitgestippelde routes langs de prachtige bloemenvelden en de unieke natuur van Zuid-Holland

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-scooter reserveren?

Een geruisloze en milieuvriendelijke E-scooter huren voor een leuk bedrijfsuitje

Bij onze E-scooterverhuur in Hillegom bieden we leuke routes die ideaal zijn voor een bedrijfsuitje. Sommige routes zijn speciaal samengesteld voor E-choppers en E-scooters en sommige zijn enkel geschikt voor een bedrijfsuitje op de elektrische fiets. Trek eropuit en kom op plekken langs de bloemenvelden en stranden in de omgeving waar je nog nooit bent geweest! Bezoek de Keukenhof of ontdek de natuur in de duinen door een elektrische scooter te huren voor een ontspannen bedrijfsuitje. Als ervaren E-scooterverhuur in Zuid- en Noord-Holland adviseren wij jou graag over de leukste routes voor tijdens jouw bedrijfsuitje. Het is ook mogelijk om een e-bike te huren en te laten bezorgen om te starten op locatie.

Geniet van de prachtige Nederlandse natuur tijdens je uitje met collega’s

Wil je een milieuvriendelijke en haast geruisloze elektrische scooter huren bij onze E-scooterverhuur in Hillegom voor een ontspannend bedrijfsuitje in de natuur? Informeer naar onze tarieven voor bedrijfsuitjes of bekijk alvast onze uitgestippelde routes langs de tulpen- en dahliavelden of dwars door de natuur door de Waterleidingduinen. Het is ook mogelijk om met een gids op pad te gaan. Vraag ons wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact op met onze E-scooterverhuur door te bellen naar 0616720600 of door te e-mailen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com en we helpen je graag met het plannen van het perfecte bedrijfsuitje.