Een elektrische fiets huren is een ideale activiteit voor tijdens een bedrijfsuitje! E-scooterverhuur Bollenstreek uit Hillegom verhuurt e-bikes, elektrische scooters en E-choppers. Zo ontdek jij op een hippe, haast geruisloze en milieuvriendelijke manier de prachtige bloemenvelden, duinen en stranden van Zuid-Holland. Wil je een origineel en actief teamuitje organiseren? Ontdek de mogelijkheden voor het huren van een elektrische fiets of een van onze andere opties.

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een elektrische fiets reserveren?

Geniet van de tulpenvelden door een elektrische fiets te huren voor een bedrijfsuitje

Het huren van een elektrische fiets in de Bollenstreek geeft jou de mogelijkheid om samen met collega’s de prachtige natuur te ontdekken op een milieuvriendelijke en actieve manier. Vanaf eind maart tot halverwege mei, fiets je langs bloeiende tulpenvelden en vanaf augustus geniet je van prachtige dahlia’s in prachtige kleuren. Ook hebben we speciale routes uitgestippeld die het hele jaar rond prachtige uitzichten bieden. Door een elektrische fiets te huren voor tijdens een bedrijfsuitje, geniet je het hele jaar door van de charme van de regio. Een teamuitje met een E-chopper biedt ook gegarandeerd veel plezier!

Ontdek de mogelijkheden

Wil je een elektrische fiets huren als activiteit voor een bedrijfsuitje? Wij helpen je graag! Stuur een e-mail naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com of bel naar 0616720600 voor meer informatie over de mogelijkheden voor een geslaagd uitje met vertrek vanuit Hillegom. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een e-bike op locatie te huren.