Een teamuitje of bedrijfsuitje met een E-chopper is origineel, hip en gegarandeerd een succes. E-scooterverhuur Bollenstreek uit Hillegom verhuurt E-scooters, E-choppers en elektrische fietsen om de prachtige omgeving te ontdekken. Een E-chopper is haast geruisloos, erg snel en is een bovendien milieuvriendelijke activiteit tijdens jouw teamuitje. Scheur langs de kleurrijke bloemenvelden, over het strand en langs de toeristische trekpleisters uit de charmante regio. Ontdek de verschillende routes speciaal voor E-choppers.

Vanaf 10 E-scooters/ E-bikes kunnen wij onze producten op locatie bezorgen.

vraag naar de mogelijkheid via de mail of telefoon

✓ Scooters met kinderzitje

✓ Ook voor bedrijfsuitjes

✓ Milieuvriendelijk

Direct een E-chopper reserveren?

Beleef een onvergetelijk teamuitje door een E-chopper te huren

Wil je een E-chopper of een E-scooter huren voor een bedrijfsevenement, een teamuitje of bijvoorbeeld voor een romantische date? Wij bieden de leukste routes voor jou en je gezelschap. Ontdek bijvoorbeeld de prachtige omgeving bij Keukenhof of trek eropuit door de duinen. Bezorg jouw collega’s een onvergetelijke dag door een E-chopper, een elektrische scooter of een elektrische fiets te huren voor een teamuitje.

Vraag ons om advies voor een geslaagd uitje

Bekijk onze diensten, kies een prachtige route en reserveer vandaag nog een E-chopper! Kom je er zelf niet uit? We helpen je graag met het samenstellen van het perfecte teamuitje vanuit Hillegom. Voor advies of bij vragen neem je eenvoudig contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0616720600. Je kunt ook e-mailen naar escooterverhuurbollenstreek@gmail.com.